Udtalelser

Jeg har både været så heldig at opleve clairvoyance og mindfulness hos Gitte. Det har været nogle store oplevelser, der har rustet mig til et bedre liv og et liv i mere balance med mig selv, og dem omkring mig. Gitte er et varmt og kærligt menneske, der altid får sine elever til at føle sig velkomne og skaber et trygt rum, hvor der ikke er noget der er rigtigt eller forkert.

Til at starte med havde jeg klare fordomme om clairvoyance og hvad det indebar. Det viste sig dog på ingen måde at holde stik. Jeg fandt tilbage til mine egne styrker og kompetencer, og blev styrket i at lytte til min egen mavefornemmelse. Gitte fortalte om nogle udfordringer jeg havde og ville møde på min vej og gav nogle råd til, hvordan jeg kunne takle dem. Oplevelsen gav mig mod til at lave nogle væsentlige ændringer i mit liv og blive bedre til at forstå mine værdier.

Senere var jeg en del af et otte ugers mindfulness forløb. Jeg var totalt nybegynder og andre deltagere var meget mere erfarne. På trods af det, mødte Gitte os der hvor vi var og formåede at skabe god synergi på holdet. Som lidt stresset nybagt mor, var den halvanden time om ugen virkelig godt givet ud. Jeg lærte en masse om, hvordan jeg får skabt rum i mit liv til mig selv og dermed giver en masse overskud til dem omkring mig.

Jeg er enormt taknemmelig for mine oplevelser og opfordrer alle, til at give sig selv den gave det er, at blive klogere på sig selv
 
 
Godmorgen kære Gitte
Jeg har lige mediteret og læst
budskab om naturånd i Engledagbogen og tænker på, hvordan mit liv har ændretsig po sitivt siden du kom ind i mit liv.
Det du har lært mig bruger jeg
hele tiden og hører din stemme, når jeg ikke er nærværende
I forgårs var jeg hos min læge
til det årlige tjek for forhøjet blodtryk. Det viste sig, at mit blodtryk var
faldet markant - så meget, at jeg nu er blevet sat ned til minimum. Jeg er ikke et
øjeblik i tvivl om, at det skyldes mindfulness og din hjælp og gode
indflydelse. Tusind tak for det kære Gitte. Jeg har fået så megen glæde ind i
mit liv og er blevet så opmærksom på at tage den ind og give videre til andre
mennesker. 
 
Christina
Jeg er fyldt op med den dejligst energi efter besøget hos Gitte Ambrosia Jacobsen som har givet mig klar svar om min livsvej.

Gitte arbejder så smukt ud fra hendes hjerte og formidler så kærligt klarsvar fra hendes guider der er forbundet med mine.

Jeg har fået svar på mange ting idag og går med en større ro over at være mig i mit liv.

Søger du svar på livets vej så tøv ikke med at besøge Gitte , hun ser dybt ned i din sjæls vej, og energi.
20. august
 
Anonym
Fantastisk coach omkring mindfuldnes, som jeg har gået til et par år.
Hun udstråler ro, har en behagelig stemme og man bliver helt afslappet, fri for stress, lærer at tilgive andre og sig selv for fejl man uvægerligt begår. Gitte spiller fantastisk musik, som passer til de seancer man har, og til stemningen, som Gitte er rigtig god til at fange.
Jeg kunne blive ved.
har også haft en clairvoyance time hos Gitte. Det var en fantastisk oplevelse.
Kan varmt anbefale andre at prøve Gitte, hvis man trænger til afstresning, har personlige problemer eller bare mangler ro til fordybelse.
Sender kærlige tanker herfra til Gitte og I andre der kikker med
3. juni
 
 
Hedeture gennem 24 år.
Selv om jeg har prøvet alverdens gode råd, kosttilskud og lægeordineret medicin, er jeg aldrig sluppet af med mine hedeture. Jeg havde 8-10 hedeture om dagen og det samme om natten. Jeg måtte skifte nattøj og dyne. Alt var drivvåd, hovedet var et stort tankemylder og det blev til max 4 timers søvn per nat. På et tidspunkt kunne jeg ikke finde ud af/koncentrere mig om at lave mad, så forvirret var jeg blevet.
For 4 måneder siden mødte jeg Gitte til “yoga & mindfullnes”. Jeg mediterer nu 2 gange om dagen og efter et par uger holdt mine hedeture fuldstændig op.

Det er dejligt at have Gittes meditationer på mobilen og høre hendes rolige stemme. Jeg har fået meget mere ro og er sluppet af med tankemylderet.

Gitte har min varmeste anbefalinger.
Tak for din hjælp!
 
 
5 ud af 5 stjerne til stresscoach Gitte Ambrosia Jacobsen

 Jeg har afsluttet et helt igennem fantastisk forløb hos Gitte. Hun har uden tvivl været årsagen til, at jeg er hvor jeg er i dag – nemlig rigtig godt på vej i den rigtige retning efter min stress-sygemelding.

Gitte er en yderst nærværende, kompetent og empatisk stresscoach med et kæmpe hjerte. Hun har ’set’ mig præcis hvor jeg var, og hvor jeg havde brug for det. Hun er lyttende, støttende og handlekraftig. Gitte har givet mig en guldgrube af fantastiske redskaber, som har hjulpet mig til at få kontakt til mig selv, til at se mine behov og i det hele taget til at se, hvem jeg er og hvad jeg vil.

Gittes behagelige og rolige stemme vil følge mig i mange år fremover, når jeg står foran et ’hul’ i vejen – ”hvad ville Gitte have sagt nu”…
Jeg er meget meget taknemmelig for, at Gitte blev en del af min rejse ud af stressens forfærdelige tag i mig.

Gitte, du er en gave. TAK!
De allervarmeste anbefalinger fra

Jonna Seehagen Bergstrøm

 

Kære Gitte 

En times clairvoyance med dig er dejligt berigende. Det giver et klarsyn over et levet liv på godt og ondt.

Du er rigtig god til at forklare det, du får at "vide" samtidig med, at man får en øjenåbner på en god og konstruktiv måde, som forklarer eventuelle frustrationer, man kan have gået med.

 Du har givet mig en tro på, at jeg har gjort det godt, at jeg på bedste vis har givet mine børn de bedste betingelser, og  fremadrettet giver du også troen på et godt liv.

Efter nogle dage fik jeg igen lyst til en seance med dig, da spørgsmål dukker op, som man ønsker mulighed for at få et evt. svar på"

 DC 68 år 

Lidt om mindfulness 

Sammen med gode veninder har jeg været så heldig  gennem de sidste par år, at have dig som underviser i mindfulness.

Det har været og er meget berigende for mig,  og har givet mig en ro og taknemmelighed til livet. Det giver mig en indre styrke, så jeg, på trods af svær sygdom, har et rigtig godt liv det meste af tiden.

 DC 68 år

Clairvoyance 2018
Gitte Ambrosia beskriver meget præcist min 9-årige søns medfødte udfordringer, og den måde hvorpå jeg stadig må balancere i dagligdagen for at hjælpe ham. Så han kan spise og udvikle sig i kraft af sine udfordringer. De to clairvoyante samtaler med Gitte har været en styrke, så jeg kan vedblive med at stå fast ved mig og min søns udfordringer i en meget firkantet behandlingsverden, herunder også kommunalsagsbehandling, der havde stigmatisering og afmagt som udgangspunkt.

Jeg ved nu endnu mere bevidst, at den modstand jeg har mødt i forbindelse med min søns og mine udfordringer, kun har gjort mig stærkere. Jeg kan derfor sende den nødvendige positive energi til beslutningstagere og hermed gå vejen for familier, som ikke har ressourcer til at tage kampen med systemet op. Min sande livsmission er kun blevet bekræftet. Det er betryggende at vide, at jeg går den vej som giver mening for mig – skridt for skridt. Jeg er taknemmelig for at have talt med Gitte på det helt rette tidspunkt i mit liv. Tak.

Stine
 
  
Lone Møller Madsen (Socialrådgiver) Har været på kursus i mindfulness. 
 
- "Man får nogle gode redskaber til at kunne leve i nuet og blive mere opmærksom på det. Man får også oplevelsen af, hvor rart det er at gøre, eller afstressende det er."
- "Man får virkelig sat fokus på det mål man har- og får oplevelsen af hvordan dette er at have opnået målet under meditationen/visualiseringen, hvilket gør det en del lettere at opnå sit mål og have fokus på det i hverdagen."
- "Det hele er en rigtig god måde at stress af på."
- "Det undrer mig stadig – at jeg kunne blive så overvældet af en lykkefølelse ved en meditation / visualisering- så fedt.
 
Kirsten Nørremark (Socialpædagog). Har været på kursus i mindfulness.
 
- "Jeg har kunnet mærke, når jeg er gået imod det mål, som jeg formulerede på kurset."
- "Jeg har følt en anderledes glæde, ved at tænke på at målet nogle gange lykkes."
- "Jeg har haft en opmærksomhed på glædefølelsen."
 
Line Svejstrup: Kursus: Kvinde pas på dig selv og forebyg stress
 
-" Jeg er blevet mere opmærksom på mig selv og mine behov. Har fået mere overskud i hverdagen, og mere mod på at klare de udfordringer jeg møder."
-"Jeg har været glad for stressdagbogen, som har lært mig mine stresssymtomer at kende."
-" Jeg er blevet bedre til at holde fokus, og har fået mere ro på. Mindre kaos og tankemylder i hovedet."
-" Gitte er meget nærværnende, forstående, opmærksom og positiv.
 
Trine Asferg: Kursus: Kvinde pas på dig selv og forebyg stress.
 
-"Jeg har fundet større ro og en større accept af mig selv, som har givet mig mere overskud i hverdagen."
-" Er blevet mere opmærksom på egne behov og mere glad, mindre tankemylder.
-" Blevet bedre til at være i nuet, og slippe tanker, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved."
-"Gitte ved hvad hun snakker om. Jeg føler mig tryg sammen med hende, føler jeg bliver lyttet til og hjulpet.
-"Gitte har  med sin ro og nærvær, og åbenhed hjulpet mig til at få en forståelse af, hvad årsagen er til at jeg er endt hvor jeg er, og værktøjer til at arbejde videre med mig selv."
 
Ida Thaarup (Socialrådgiver) - Individuel clairvoyance
 
 "Jeg har aldrig prøvet den her type terapi før, og vidste derfor heller ikke hvad jeg gik ind til. Men Gitte skaber med sin, rolige, tillidsfulde og nærværende person, et rum hvor du er helt tryg og føler dig godt tilpas.
Jeg oplevede det som at være på en rejse, hvor jeg udforskede mit sind. Jeg kom i kontakt med mig selv, på en måde som jeg aldrig har prøvet før og som jeg slet ikke troede var muligt. Alle de svar jeg søgte, kendte jeg allerede, Gitte hjalp mig blot med at finde dem. Gitte arbejder med skytsengler, i begyndelsen var jeg skeptisk, men Gitte får det ind i terapien på et niveau som gav god mening for mig. Under terapien havde jeg fornemmelsen af, at Gitte kendte mig rigtig godt.
Terapien har haft stor betydning for mig efterfølgende. Jeg har oplevet at være mere afklaret ift. de problemstilinger jeg har søgt svar på og jeg har lært hvordan jeg kan bruge mig selv til at finde de svar jeg søger.
Jeg har oplevet Gittes terapi, som at være fremtidsorienteret med et fokus på at finde motivationen for forandringen i dig selv.
Jeg kan varmt anbefale Gitte, til alle som ønsker at arbejde med sig selv på flere niveauer.”
 
Mindfulness kurser – tilbagemelding.

Berit Petersen, Egå

Hvad har du fået ud af mindfulness sessionerne?
Jeg føler, at jeg er blevet bedre til at takle de ting, der sker. Jeg føler mig mere afslappet og tager mere tingene, som de kommer – ikke af ligegyldighed men som en accept af at ”det bedste vil ske”.

Hvad er der sket med dig personligt?
Jeg føler, at jeg er blevet gladere, har fået mere ro og lever mere i nu´et. (Somme tider lever jeg ”for meget” i nuet og kan næsten ikke huske, hvad jeg skal i morgen.)

Hvad har givet dig mest?
Skytsengle: Jeg kendte ikke til skytsengle, men det er en fantastisk følelse når man beder om hjælp og ligesom lægger løsningen af et ”problemet” i skytsenglens hænder. Jeg føler, at jeg ikke binder så meget energi i ”løsningen” og er mere åben, afslappet og lydhør.

Hvad synes du om Gitte som underviser?
Gitte er fantastisk som underviser. Hun giver tryghed og accept af den enkelte og hinanden i gruppen. Det er fantastisk, at Gitte kan blive ved med at komme med nye oplæg, der bare fanger og gør, at man ser frem til næste gang.

Er der noget, som du kunne tænke dig anderledes?
Slet ikke, men vær hver gang obs på at få fulgt op fra gangen før.

Andet, som du har lyst til at kommentere.
Jeg er bare så glad for vores sessioner og ønsker at vi kan fortsætte med at mødes – jeg er blevet afhængig!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ambrosia v/ Gitte Ambrosia Jacobsen | CVR: 30944151 | Århusvej 23 B, Ugelbølle, 8410 Rønde  | Tlf.: 2986 4533 | gitte@ambrosia.dk