Selvværd Essens og skytsengel

Er et udviklingskursus for dig som har et stort ønske om, at få mere selvforståelse, selvværd og en dybere og mere vedvarende kontakt til din essens og din sjæls kvaliteter samt kontakt til dine skytsengle.
 


På kurset arbejder vi med at finde magien i øget selvværd, dels gennem bevidstgørelse af dine kvaliteter og dine arbejdsområder i livet. Dels gennem en dybere kontakt og forståelse af din essens kvaliteter samt kontakt til din skytsengel.

1 Kursus dag
Du får viden omkring selvværd og bevidstgørelse om, hvad selvværd er for dig, desuden får du redskaber, som du kan bruge i hverdagen til øget selvværd.
Det at kende og acceptere dig selv, både dine kvaliteter og dine arbejdsområder forbedre dit selvværd.
Det vil medføre, at du står stærkere i din Essens.
Vi vil også arbejde med at trække dine projektioner, skyggesider hjem i dig selv. Projektioner er sider af dig selv, som du ser i andre, men ikke har opdaget i dig selv.
Det vil frigive energi og hjælpe din essens til større udfoldelse og livsglæde.
Du vil også få kontakt til din skytsengel, som altid er til stede og gerne vil hjælpe dig i livet.

2 Kursus dag
Vi vil fortsætte din indre transformations rejse med selv accept, nærvær, tilgivelse og selv kærlighed. Vi vil forsætte kontakten til din essens og dine skytsengel.
Endvidere vil følgende spørgsmål blive besvaret:
Hvem er du? Hvad er formålet med dit liv? Hvem og hvad skal du tilgive i livet? At få svar på disse spørgsmål giver ro og nærvær i livet. Vi arbejder med at mærke forskel på sjæls og ego kontakt, og hvordan de 2 sider kan samarbejde på smukkeste vis.
Du får redskaber til at bevare kontakten til din essens og skytsengel i hverdagen.

På kurset vil vi bruge redskaber som meditation, visualisering, healing, jordforbindelse -og kropslige øvelser samt kunstterapeutiske øvelser.
Vi vil bruge naturen, som vejret tillader det.


Dato: fredag d. 25.10.19
lørdag d. 26.10.19

Tidspunkt: 10 til 16 begge dage

Sted: Industrivej 9, 8544 Mørke

Pris: kr. 1.575 for begge dage

Tilmelding: Senest fredag d. 11.10.19
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 2986 4533

Medbrig notesbog, kuglepen, farver, samt frokost. Jeg sørger for kaffe, te, frugt og lidt sødt til eftermiddagen.
Ambrosia v/ Gitte Ambrosia Jacobsen | CVR: 30944151 | Århusvej 23 B, Ugelbølle, 8410 Rønde  | Tlf.: 2986 4533 | gitte@ambrosia.dk