Selvudviklings kursus: Selvværd, Ego og Essens

 
Selvværd, Ego og Essens

Selvværd, Ego og Essens er et selvudviklingskursus for dig, som har et stort ønske om at få mere selvforståelse, selvværd og en dybere vedvarende kontakt til din essens, sjæls kvaliteter og din skytsengel.

1 Kursus dag:
Du få viden omkring selvværd og bevidstgørelse om, hvad selvværd er for dig, endvidere får du redskaber, som du med fordel kan bruge i hverdagen til at øge dit selvværd.
Du vil øge dit kendskab til forskellen mellem ego og din essens og få redskaber til, hvordan de på smukkeste vis kan samarbejde.
Vi vil også arbejde med  projektioner, som er sider af dig, som du ser i andre, men ikke har opdaget i dig selv. Det kan både være kvaliteter, som du beundre ved andre, men også negative sider, som f.eks. irriterer dig ved andre, eller som du bliver misundelig over.
Du vil også få kontakt til din skytsengel, som altid er til stede og gerne vil hjælpe dig i livet.

2 Kursus dag:
Her vil vi arbejde med følelsernes anatomi, nærvær, tilgivelse, selv kærlighed taknemmelighed og jordforbindelse, som er med til at facilitere kontakten til essensen.
Vi vil forsætte kontakten og bevidstgørelsen til din sjæl og din skyts engel. Hvem er du? hvad er formålet med dit liv? Hvem og hvad skal du tilgive i livet? At få svar på disse spørgsmål giver ro og nærvær i livet. Vi arbejder med at mærke forskel på sjæls og ego kontakt, og hvordan de 2 kan samarbejde. Du får redskaber til at bevare kontakten til din sjæl og skytsengel i hverdagen.

På kurset vil vi lave meditation, healing, visualisering, jordforbindelse, kropslige øvelser og yoga, oplæg og opsamling.

Velsign dig selv og skab stjerne stunder

Datoer: 01.03.19 og 15.03.19

Tidspunkt: 10 til 17 begge dage

Sted: Industrivej 9, 8544 Mørke

Pris: kr. 1800 for begge dage

Tilmelding til Gitte på sms: 2986 4533 eller mail. gitte@ambrosia.dk
Senest d. 22.02.19
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 2986 4533

Medbrig notesbog, kuglepen, farver, samt frokost. Jeg sørger for kaffe, te, frugt og lidt sødt til eftermiddagen.


 

 


 

 

 
Ambrosia v/ Gitte Ambrosia Jacobsen | CVR: 30944151 | Århusvej 23 B, Ugelbølle, 8410 Rønde  | Tlf.: 2986 4533 | gitte@ambrosia.dk