GITTE AMBROSIAFor mig er det vigtig, at jeg selv er i proces, når jeg skal hjælpe andre med at finde ind til deres sjæl potentiale.

Jeg startede med at gå i terapi og arbejde med meditation og healing for 35 år siden og har arbejdet med min egen udvikling lige siden.

Det har været en spændende og magisk rejse hjem til mig selv, men ikke altid lige let, at dykke ned i gamle barndomstraumer og skyggesider, men nødvendigt for at sjælen kunne komme frem i lyset.


Jeg er dybt taknemmelig for den fantastiske rejse, som jeg er på i livet med alle de skønne mennesker, som på forskellige vis har været en del af mit liv I min klinik og på mine kurser. Jeg ser, at kursisterne finder ind til deres sjæl, og blomstrer på smukkeste vis. Jeg oplever, at de accepterer alle side af sig selv, får et mere harmonisk forhold til andre mennesker og naturen, finder deres selvværd og udfolder deres fulde potentiale. I processen ses, hvordan ovenstående er muligt, når folk bliver mødt med forståelse, medfølelse, respekt, nysgerrighed, ydmyghed og ikke mindst min faglig kompetence.


Jeg har den store fornøjelse at lede en selvudviklings -meditations gruppe gennem 6 år, som mødes ca. 10 gange årligt. Det er med stor glæde at se, hvordan de har udviklet sig og fundet hjem i dem selv på smukkeste vis.Jeg har stor ydmyghed for den vejledning, som jeg får af mine spirituelle guider. Mange års arbejde med folk i krise, stress ramte, psykisk syge og misbrugere samt voldramte kvinder har gjort, at jeg er god til at møde og rumme folk, der hvor de er, og give dem værktøjer og coache og livsvejlede dem til videre udvikling. Erfaringer fra ansættelse som henholdsvis leder og sikkerheds repræsentant gennem 6 år, har givet mig indgående kendskab både til medarbejdernes og ledernes dilemmaer.


Jeg har selv oplevet store kriser både i form af en skilsmisse og en længere periode med stress. Jeg ved derfra, hvor vigtigt det er, at få den rette hjælp og gode værktøjer, så man kommer styrket igennem krisen med nye erfaringer og metoder til at tackle fremtiden. Igennem kriser og problemer i livet, er der god mulighed for udvikling og for at lære sig selv at kende på et dybere plan. Mine lærermestre gennem årene har været Helen Gamborg og psykologerne i Specular, hvis støtte og hjælp har været uvurderlig.vil du vide mereså er du velkommen til at kontakte migWELCOME TO SPACER20% DISCOUNT ON YOUR FIRST MONTH